1 maj 2011

Skinn från Kling


Jag är dödligt förtjust i den här skinnjackan! Designer är Elin Kling for H&M. Ett överflöd av skinn i olika etapper ger äkta rockkänsla! Skinnet är dessutom ganska tunnt vilket gör att den är behaglig att ha på sig. Stänger man dragkedjan skapas ett skinndraperi framtill. För den som vill ha något extra av en skinnjacka är detta bästa köpet.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Hej! Tänkte köpa denna via Tradera eller liknande. Men skulle uppskatta om du kunde berätta vilken storlek du har? Jag är 170 lång och har normalt sett 34/36 i kläder, men jag har hört att denna kanske är lite större i storlek, och att jag därför borde ta 34? Vad tror du? Fin blogg i övrigt!

In Memory of Golddigger sa...

Hej Angelica!
Den är ju ganska stor i sig och har en del pösigt skinn framtill som bara ska hänga. Jag tror det var storlek 40 som jag provade, men jag är 180 cm lång. Jag tror inte du behöver oroa dig över storleken eftersom det är en jacka som ändå inte ska sitta perfekt utan i stället ge en avslappnad och coolt rockig känsla, vilket den verkligen gör! Hade jag varit dig hade jag satsat på storlek 34. Grattis till att du ska köpa denna fining! Helt rätt!